Investigații gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin la maternitatea „Odobescu”

Investigații gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin la maternitatea „Odobescu”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1911236594">

Femeile cu vârsta cuprinsă între 25 și 64 ani beneficiază de investigaţii gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, la Maternitatea Odobescu din cadrul Spitalului Municipal Timişoara.

Testele Babeș-Papanicolau se fac în cadrul Programului Naţional de Screening pentru cancerul de col uterin.

Programul se adresează femeilor în vârstă de 25-64 ani, asigurate sau neasigurate, care îndeplinesc următoarele condiţii: nu au un diagnostic confirmat de cancer de col uterin și nu au antecedente pentru patologia de cancer de col uterin.

Programul nu se adresează femeilor care prezintă absenţa congenitală a colului uterin; prezintă histerectomie totală pentru afecţiuni benigne; au diagnostic de cancer de col uterin ori au diagnostic stabilit pentru alte forme de cancer genital.

Rezultatele testului Babeș Papanicolau și, acolo unde este cazul, recomandările medicale se eliberează prin intermediul cabinetelor de ginecologie din Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Municipal, la șapte zile de la recoltare.

Program de lucru: luni: 8—16, marți: 8—15, miercuri: 8—15, joi: 8—16, vineri: 8—14.

Programări se pot face la numărul de telefon 0256 491 664.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.