Josef Kappl a lansat o nouă melodie care dă titlul următorului album...

Josef Kappl a lansat o nouă melodie care dă titlul următorului album Pasărea Rock

0
DISTRIBUIȚI

Josef Kappl pregătește alături de colegii săi din formația Pasărea Rock un nou material discografic care poartă numele de Cavalcada și care conform mărturisirilor proprii va fi lansat în cursul acestui an.

„Într-o seară întunecată, dar plăcută de februarie 2019, aflându-mă în vizită la Timișoara, un prieten bun îmi recita versuri dintr-un volum de poezii al bunicului său. Eram copleșit de frumusețea, dar totodată și de dramatismul versurilor, pe care prietenul meu le recita teatral, cu voce caldă.


La un moment dat am tresărit la auzul unor versuri superbe, cu care m-am simțit pe loc identificat și care culminau cu fraza “…dar cred într-un crâmpei de stea…”! Era poezia “Cavalcada” ! În acel moment mi-a fost clar că va trebui, fără doar și poate, să compun o “simfonie” (vorba lui Țăndărică, care-mi spunea:”Da, e bună piesa, dar iar a ieșit o simfonie) pe acest text deosebit, care mă reprezintă. I-am împărtășit prietenului intenția mea, ceea ce l-a încântat în mod deosebit. Și iată că m-am ținut de cuvânt, putând astăzi să-i prezint atât lui, cât și vouă, dragi prietene și prieteni această “simfonie”!“, spune Josef Kappl, despre această piesă.

Binecunoscutul compozitor și basist român de muzică rock s-a născut în Petrila (județul Hunedoara) și a absolvit Conservatorul din Timișoara. Recent s-au împlinit 44 de ani de când Josef Kappl a părăsit țara noastră alături de membrii trupei Phoenix și de-a lungul anilor a cântat și-n Clasic XX, Madhouse, Lake, Heinz Rudolf Kunze & Verstärkung sau Farfarello Binecunoscutul muzician a compus opera rock „Meşterul Manole”, a cărei premieră naţională a avut loc în luna noiembrie a anului 2013, la Filarmonica Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.