Laboratorul de analize de la Spitalul Militar din Timișoara, modernizat

Laboratorul de analize de la Spitalul Militar din Timișoara, modernizat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-352287509">

La mai puțin de o lună de la finalizarea lucrărilor de  refacere a fațadei spitalului, Laboratorul de analize medicale îmbracă uniformă nouă în urma unor complexe lucrări de renovare și reamenajare a spațiului. Au fost realizate, astfel, suprafețe de lucru modern, a fost adusă aparatură performantă, atingând astfel standarde de înaltă calitate.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Militar Timișoara oferă o gamă variată de analize medicale prin departamentele sale de hematologie, biochimie, imunologie si microbiologie.

Misiunea asumată a echipei este aceea de a asigura în permanență calitatea și exactitatea rezultatelor obținute la analizele efectuate în laborator. Spitalul Militar Timișoara a investit permanent în dotarea laboratorului de analize medicale cu echipamente și aparatură modernă.

Performanța este  garantată și prin pregătirea profesională continuă a specialiștilor din laborator, personalul fiind permanent încurajat să dezvolte tehnici noi de lucru, la standarde înalte.

În același timp, laboratorul vine în sprijinul medicilor clinicieni  angajați în complexul proces al elaborării unui diagnostic corect și rapid, precum și în cel al stabilirii unei conduite terapeutice corecte și adaptate fiecărui pacient în parte, susținând conceptul actual al medicinei personalizate și bazată pe dovezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.