Lucrările de extindere a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara avansează. În ce...

Lucrările de extindere a Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara avansează. În ce stadiu sunt cele două corpuri de clădire

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1628934358">

S-au mai făcut alți pași în proiectul de extindere a Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” din Timișoara.

Se lucrează în paralel pentru finalizarea celor două noi corpuri de clădire ale Spitalului Victor Babeș. În timp ce o echipă de muncitori ridică și armeaza stâlpii corpului A, a cărui fundație a fost turnată în urmă cu câteva zile, alte echipe sunt mobilizate la corpul B.

Se anvelopează exteriorul imobilului, iar în interior se lucrează la compartimentarea lui.

În corpul A, care este legat printr-o pasarelă de cealaltă construcție, vor fi amenajate 13 saloane cu două paturi și grup sanitar propriu, dar și mai multe spații medicale și administrative. Corpul A are regimul de înălțime P+2. La parter va exista o sală de așteptare cu o recepție, o zonă destinată internării și externării pacienților și o zonă cu cabinete de investigații și tratament. Aici va fi amenajată, printre altele, o sală de tratament pentru bronhologia intervențională și un cabinet pentru anumite proceduri toracice minim invazive.

Corpul B va avea mai multe săli destinate tratamentului pacienților cu afecțiuni respiratorii, cabinet de kinetoterapie, hidroterapie, aerosoli, mai multe birouri, dar și o sală de mese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.