Ludovic Orban şi Florin Cîţu, liderii liberali care luptă pentru conducerea formațiunii,...

Ludovic Orban şi Florin Cîţu, liderii liberali care luptă pentru conducerea formațiunii, vin la Timișoara în weekend

1
DISTRIBUIȚI

La Congresul Național al PNL din 25 septembrie, Ludovic Orban şi Florin Cîţu candidează pentru președinția partidului. În Timiș, lucrurile sunt clare, filiala condusă de Alin Nica îl va susține pe premierul Florin Cîţu.

La finalul săptămânii, cei doi candidați își vor prezenta moţiunile cu care candidează.

Ludovic Orban ajunge vineri la Timișoara pentru a-și prezenta moţiunea „Forţa Dreptei”, de la ora 14,30, la sediul PNL Timiş.


Orban nu îi va avea alături pe toți primarii din Timiş deoarece în aceeaşi zi, de la ora 12,30, va avea loc adunarea filialei Timiş a Asociaţiei Comunelor din România, în cadrul căreia va fi aleasă o nouă conducere a organizaţiei.

Premierul Florin Cîţu va ajunge la Timişoara sâmbătă. El se va întâlni cu membri ai PNL Timiş, de la ora 10,30, tot la sediul filialei din Piața Unirii, unde îşi va prezenta moţiunea „România liberală”.

1 COMENTARIU

  1. Batjocorirea banatului de catre alcoolicul si drogatul impostor student american ,PUSCARIASUL cATU fLORIN si de catre progenitura securista Orban Ludovic.Aceste doua rebuturi inumane nu pot reprezenta politica liberala romaneasca. Timisorenii sa arate ca ei sunt fruncea tarii si sa-i huiduie asa cum merita oricare huligan ajuns iohanneste in politica romaneasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.