Magazinul Ikea de la Dumbrăvița va fi ridicat în 12 luni de...

Magazinul Ikea de la Dumbrăvița va fi ridicat în 12 luni de la începerea lucrărilor

2
DISTRIBUIȚI

Ikea a anunțat că ridicarea magazinului din Dumbrăvița va dura aproximativ 12 luni, cu un timp suplimentar alocat pentru desfăşurarea activităţilor de preconstrucţie.

Retailerul de mobilă Ikea a ajuns la afaceri de 951,5 milioane lei pe piaţa locală în 2020, după o majorare de 10% comparativ cu anul precedent, potrivit zf.ro.

Suedezii de la Ikea spun că dezvoltarea magazinului pe care îl fac lângă Timişoara va dura 12 luni, cu variaţii în funcţie de condiţiile din teren.

„Ikea îşi continuă extinderea operaţiunilor în România şi va deschide cel de-al treilea magazin, situat în Dumbrăviţa, judeţul Timiş.


În prezent, proiectul este în curs de dezvoltare, iar construcţia magazinului şi a infrastructurii necesare durează aproximativ 12 luni, cu un timp suplimentar alocat pentru desfăşurarea activităţilor de preconstrucţie. Intervalul de timp depinde de condiţiile meteorologice, de condiţiile de la sol, de autorizaţiile necesare din partea autorităţilor pentru nevoi specifice, dar şi de alte situaţii care pot apărea pe parcurs”, au spus reprezentaţii Ikea, potrivit Ziarului Financiar.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.