Mai multe sancțiuni cu ocazia un botez cu masa întinsă în mijlocul...

Mai multe sancțiuni cu ocazia un botez cu masa întinsă în mijlocul străzii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-659249507">

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bocșa s-au sesizat din oficiu, ieri după-amiază, despre faptul că un grup de persoane au blocat o stradă din oraș, așezând mese și scaune pe carosabil, în cadrul unui eveniment (botez) organizat la locuința uneia dintre acestea, împiedicând astfel circulația pe drumul public.

La fața locului a fost identificat organizatorul evenimentului, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Bocșa, stabilindu-se de asemenea că nu exista o autorizare de la administratorul drumului pentru restricționarea circulației în zonă.

Polițiștii au dispus imediat măsuri pentru eliberarea segmentului stradal de obstacolele care împiedicau circulația.

Totodată, au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru oprire neregulamentară a unor vehicule în zonă.

În același timp, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, continuând cercetările pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Conform legii, orice măsură de restricție a circulației pe drumurile publice se dispune de către administratorul drumului public, numai cu avizul poliției rutiere, conform prevederilor Codului Rutier.

Nerespectarea acestei obligații se sancționează cu amendă cuprinsă între 21-100 de puncte-amendă, respective între 3.045 de lei și 14.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.