Mare atenție unde vă scăldați pe caniculă. Nu săriți de pe poduri...

Mare atenție unde vă scăldați pe caniculă. Nu săriți de pe poduri în apă și nu faceți baie noaptea!

0
DISTRIBUIȚI

Temperaturile ridicate vă pot face pe unii dintre dumneavoastră să mergeți la scăldat nu doar la ștrandurile din județ.

Pentru ca acest lucru să nu vă pună în pericol, pompierii de la ISU Timiș vă recomandă să țineți cont de câteva sfaturi care vă pot salva viața.

Astfel, scăldați-vă doar în locuri special amenajate pentru înot și respectați avertizările privind interzicerea scăldatului.


Supravegheați permanent copiii aflați în apă sau în apropierea acesteia și evitați scăldatul solitar, fără a avea alte persoane prin apropiere, mai ales dacă nu știți să înotați sau nu aveți deprinderile necesare.

De asemenea, evitați scăldatul în râuri, lacuri, canale de irigații sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte ori curenții sunt foarte puternici și nu vă aventurați în apă când sunteți în stare de ebrietate, seara târziu sau noaptea.

Cei de la ISU Timiș mai fac apel la oameni să nu sară de pe platforme, poduri sau alte construcții, aceste acte de teribilism putând avea consecințe grave.

Orice situaţie care poate pune în pericol viaţa unui om aflat în apropierea dumneavoastră, trebuie anunţată imediat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.