Mărturia unui tânăr de 34 de ani infectat cu COVID-19, salvat din...

Mărturia unui tânăr de 34 de ani infectat cu COVID-19, salvat din ghearele morții de medicii de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara: „Am crezut că o să mor în fiecare zi”

1
DISTRIBUIȚI

În urmă cu exact două săptămâni, PRESSALERT.ro relata despre un tânăr în vârstă de 34 de ani care se afla internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, el fiind diagnosticat cu COVID-19 şi intubat.

Bărbatul nu s-a vaccinat pentru că a citit că serurile anti-COVID fac rău şi nu a mers la timp la spital, fiind convins că oxigenul distruge alveolele pulmonare. Tânărul în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital cu afectare pulmonară, nevaccinat şi cu hipertensiune arterială.

Medicii au luat decizia să-l intubeze și după eforturi uriașe au reușit să-l salveze.

„Am crezut că o să mor în fiecare zi”. Afirmația tulburătoare îi aparține chiar pacientului. Timp de aproape trei săptămâni a fost intubat, fiind internat în Secția de Terapie Intensivă de la „Victor Babeș”.

Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se afla în vacanță în Italia.

Câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a mers la spital.


Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. Timișoreanul spune că nu s-a vaccinat pentru că nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19.

„Fiecare decide pentru viața lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci și să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îți pui viață în pericol”, mărturisește tânărul pacient aflat încă pe patul din Secția de Terapie Intensivă.

„Datorită efortul colegilor de la ATI, a echipei condusă de dr. Mirela Porosnicu, care timp de trei săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când își va reveni în totalitate”, au transmis, luni, reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase.

1 COMENTARIU

  1. Interesant că după ce a stat la ATI a devenit expert în a estima în cât timp își va reveni și știe cu siguranță că dacă se vaccina nu ar fi pățit nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.