Noul director general interimar al Colterm SA, președintele CA care i-a înjurat...

Noul director general interimar al Colterm SA, președintele CA care i-a înjurat pe consilierii locali în ședință. Ce scandaluri sunt legate de numele său

1
DISTRIBUIȚI

Administrația condusă de Dominic Fritz a anunțat că a fost numit un nou director general interimar al societății de termoficare, Colterm SA – Cristian Mîțu, care până acum a condus consiliul de administrație al companiei municipalității. Mîțu are un mandat de patru luni, conform comunicatului Primăriei Timișoara.

Acesta s-a remarcat prin faptul că i-a înjurat pe consilierii locali într-o ședință AGA în care se discuta despre amenda de peste 100 milioane de lei primită de Colterm SA după ce nu au fost achiziționate în termen certificatele de CO2 pentru că, deși se știa de problemă, consiliul de administrație condus de Mîțu nu a cerut o ședință a adunării generale pentru a găsi o soluție.


După ce a ajuns președintele CA, firmalui Mîțu a încheiat contractul cu Colterm, lucru care până atunci nu s-a putut din cauza gravelor probleme descoperite în perioada de implementare.

În timpul mandatului lui Mîțu de președinte al CA, legea a fost încălcată în repetate rânduri fiind adoptate hotărâri, deși numărul de membri era par. De asemenea, CA-ul condus de Mîțu a decis să anuleze o decizie AGA de eșalonare a datoriilor la ANAF, refuzând să explice cum a fost posibil acest lucru în condițiile în care consiliul de administrație este supus deciziilor adunării generale.

Mîțu a anunțat care-i sunt prioritățile și ce post va ocupa fostul director general „Colterm poate deveni o companie eficientă, iar în ultimele luni prioritățile mele au fost legate de acest deziderat. Acum, prioritatea mea este să pregătim compania pentru iarnă, să avansăm cât mai mult cu proiectele de reabilitare a rețelei termice primare și secundare, care odată încheiate vor reduce imens pierderile de rețea și să continuăm acordul cu Banca Mondială care va asigura un viitor sustenabil termoficării centralizate din Timișoara. Vreau să îi mulțumesc lui Petre Nenu, cel care a ocupat această funcție în ultimele luni pentru munca depusă și pentru deschiderea de care a dat dovadă. Sunt sigur că va face o treabă grozavă în funcția de inginer șef responsabil de dezvoltare”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.