O duzină de achiziţii. Politehnica a mai bifat un „comeback” din Liga...

O duzină de achiziţii. Politehnica a mai bifat un „comeback” din Liga I

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a ajuns la 12 sosiri în această vară prin ultima revenire în cadrul lotului. De această dată e vorba de portarul Rareş Murariu, care în stagiunea trecută a fost jucătorul lui CFR Cluj, dar a bifat doar câteva minute în Liga I pentru campioana României.

Murariu (22 ani) a semnat acum pe doi ani de zile după ce a petrecut alţi doi ani în precedenta sa perioadă la alb-violeţi. Portarul originar din Mangalia şi crescut la Viitorul lui Gică Hagi s-a transferat la CFR Cluj la începutul stagiunii trecute şi a avut de aşteptat pentru a debuta în elită, a făcut-o pe finalul stagiunii într-un joc pe care trupa din Gruia l-a câştigat cu FCSB (scor 2-0).

Goalkeeperul a spus că e conştient că lumea poate privi revenirea sa în Liga a II-a ca un pas înapoi, dar vrea să se bată cu Politehnica pentru un loc în play-off în primul rând.


“Mă bucur că m-am întors la Politehnica Timişoara, sunt conştient că multă lume va spune că poate am făcut un pas înapoi în carieră, dar eu nu consider asta, pentru că ştiu ce se cere la Poli, ce pretenţii şi aşteptări sunt! Am venit să ne luptăm la primele locuri, să facem o figură cât mai frumoasă. Normal, vom lua fiecare meci în parte şi o să jucăm mereu la victorie, asta e cel mai important. Grupul de băieţi l-am găsit mai bine de când am plecat, pentru că au avut şi o experienţă în play-off, s-au luptat, au intrat în play-off şi au avut meciuri foarte foarte tari acolo, pe miză. A fost un lucru foarte benefic pentru ei şi, anul acesta, Doamne ajută să repetăm performanţa de anul trecut şi cred că o să fie foarte bine!”, a conchis „Mura”.

12 nume au sosit sub comanda antrenorului Dorin Toma în această vară, celelalte transferuri sunt: Lazăr, Devenish-Meares, D. Benzar, Ursu (toţi de la Rapid, ultimul a mai evoluat de asemenea la alb-violeţi), Zaluschi (Minaur), Bîrnoi (Farul), Serediuc (CFR via Dej), S. Costea (Ghiroda), Haţegan (liber, ex-Nurnberg U19), Popeţ (Dumbrăviţa) şi Oanea (Chiajna).

Politehnica va juca în etapa a doua a Ligii 2 abia marţi, când de la ora 17.00 va da piept cu Dunărea Călăraşi pe terenul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.