O nouă ediție a festivalului Gugulan Rock, în această săptămână

O nouă ediție a festivalului Gugulan Rock, în această săptămână

0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgitul Gugulan Rock Open Air Festival, ajuns la cea de-a VII-a ediție, se va desfășura în acest an între 13 și 15 august, pe scena din Caransebeș.

Printre cei care și-au anunțat deja participarea la festivalul din Țara gugulanilor, se numără Bucovina, Voices of Silence, Aerher PL, Nuanțe, Onenightstand, RoadkillSoda și Nemesis, iar pe lângă îndrăgita muzică și multe alte evenimente atractive ale festivalului, berea artizanală Scorilo, care poartă numele unui rege dac a cărui comoară ar fi fost ascunsă în ținutul gugulanilor, o mândrie locală, va fi la discreție pentru toți participanții, căci fabrica de bere artizanală este din acest an partenerul oficial al festivalului.


Totodată, continuă parteneriatul cu weSKI – Muntele mic, iubitorii de mișcare în natură având posibilitatea de a participa, în 14 august, la tura de biciclete pe traseul Muntele Mic – Caransebeș, au transmis organizatorii.

Abonamentele de acces pentru eveniment pot fi procurate de pe iaBilet.ro iar camparea și locurile de parcare sunt gratuite, accesul urmând să se facă pe drum asfaltat marcat cu indicatoare către campusul Gugulan Rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.