Opera din Timișoara, spectacol la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Opera din Timișoara, spectacol la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

0
DISTRIBUIȚI

La invitația Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu, Opera Națională Română din Timișoara va fi prezentă la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS 2021), cu ultima sa premieră, „La serva padrona”, de Giovanni Battista Pergolesi.


Spectacolul, regizat de Silviu Purcărete și scenografia semnată de Dragoș Buhagiar, va fi jucat sâmbătă, 21 august, de la ora 20,00, și duminică, 22 august, ora 17,00.

Festivalul de la Sibiu, organizat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, este considerat a fi cel mai important festival de teatru și artele spectacolului din România, care susține dialogul creativ la nivel național și internațional și își propune să promoveze creația artistică de cea mai bună calitate, prin prezentarea celor mai bune spectacole ale momentului. În acest an, timp de zece zile, vor fi prezentate nu mai puțin de 600 de spectacole și evenimente, selectate din 37 de țări.

Și teatrul clasic „Ioan Slavici” din Arad va fi prezent la prestigiosul festival de la Sibiu cu spectacolul„Familia Ibsen”, în Regia lui Cristian Ban, care va fi jucat în 26 august, de la ora 22,00. Premiera spectacolului, care reunește texte din mai multe piese ale lui Ibsen dar și din viața dramaturgului, a avut loc în anul 2019, fiind apreciat atât de public cât și de critica teatrală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.