Pacifica în concert la Timișoara: „Vom cânta piese din repertoriul trupelor în...

Pacifica în concert la Timișoara: „Vom cânta piese din repertoriul trupelor în care am activat de-a lungul timpului“

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un recital de excepţie care îi va readuce în oraşul nostru pe membrii formației Pacifica, adică Teo Boar și Vlady Cnejevici, alături de Toni Șeicărescu

„Vom avea un concert alcătuit din două reprize. Fiecare dintre noi am cântat în diferite formule și formații și această trupă a noastră e rezultatul colaborărilor pe care le-am avut.


Cuprinde repertoriul trupelor în care am activat de-a lungul timpului. Toni Șeicărescu a fost la Direcția 5, Roșu și Negru, Iris, Krypton și va cânta piese din repertoriul acestor trupe. Eu cu Vlady vom cânta piese consacrate în formula cu Teo Peter. Vom mai cânta și piese din repertoriul internațional și vom avea și câteva surprize care nu țin de latura pop – rock , care țin de latura canto. Vă așteptăm cu drag și sperăm să fie o seară agreabilă la Timișoara“, ne-a declarat Teo Boar, înaintea acestui eveniment.

Bazele formației Pacific din Arad au fost puse de Dorel Boar, fratele lui Teo, în 1968. În anul 1982, la zece ani de la dispariţia fratelui său, Teo reînfiinţa formația, care de-a lungul anilor a avut o serie de modificări în componență. În anul 2003 formaţia a devenit Pacifica, după cooptarea din nou a lui Leo Iorga şi a lui Vlady Cnejevici.

Concertul formației Pacifica din Timișoara va avea loc joi 19 august, de la ora 20, la Porto Arte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.