Pesedistul Țoancă cere anchetarea administrației Fritz: „A venit momentul să nu ne...

Pesedistul Țoancă cere anchetarea administrației Fritz: „A venit momentul să nu ne mai batem joc cu nonșalanță de banul public”

3
DISTRIBUIȚI

Plouă cu vești „bune“ din partea administrației locale din Timișoara, a anunțat, ironic, pe pagina sa de Facebook, consilierul municipal Radu Țoancă de la PSD.

Acesta este de părere că graba și lipsa de profesionalism a noii clase politice va duce inevitabil la desființarea, în instanță, a hotărârii de consiliu local privind nouă organigramă a Primăriei Municipiului Timișoara, la reangajarea celor 33 de funcționari publici disponibilizați și la plata unor daune materiale consistente și a drepturilor salariale retroactive.

„Noi nu am votat noua organigramă și am atras atenția că lucrurile pot lua o turnură negativă pentru primărie dacă nu se vor organiza dezbateri publice, negocieri și discuții cu sindicatul funcționarilor publici, însă poziția noastră a fost ignorată și normativul a fost votat, pe repede-înainte, la ordinea de zi suplimentară în cadrul unui plen extraordinar.


Dacă salariații vor câștigă în instanță, voi solicita că primarul și funcționarii care au inițiat acest demers să plătească, în solidar cu instituția, din buzunarul propriu, sumele de bani că despăgubire! A venit momentul să nu ne mai batem joc cu nonșalanță de banul public, așa cum s-a întâmplat cu cele 20 de milioane de euro – amenda pentru Colterm-  și sper că și acolo instituțiile abilitate vor identifica vinovații iresponsabili pentru acest lucru”, a transmis Radu Țoancă.

Alesul local a încheiat tot ironic: „Văd că administrația Fritz dorește triplarea impozitelor pentru 2022 pentru persoanele fizice care dețin spații cu altă destinație și că USR-PLUS caută „umbre” pentru colegii consilieri! Cum majoritatea dintre ei au rămas la stadiul de umbre, fără inițiative și reacții administrative, cred că acest demers este inutil!”

3 COMENTARII

  1. Anchetarea ta când o începi..dar sa începi cu frauda din sport apoi cu achizițiile publice..mai apoi sa ne explici cum se fac banii ca noi suntem prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.