Politehnica Timişoara Femina a început sezonul pe prima scenă cu un eşec...

Politehnica Timişoara Femina a început sezonul pe prima scenă cu un eşec la Alexandria. Remiză pentru Banat Girls

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara Femina, echipa feminină de Liga I a alb-violeţilor, a pierdut azi, scor 1-3, pe terenul formaţiei CSM Alexandria, în prima rundă a ediţiei 2021-22.


Singurul gol al bănăţencelor a fost marcat de Nikoleta Kurja.

Nu a fost startul aşteptat pentru noua echipă fanion a Timişoarei la fotbal feminin. Diţă a deschis scorul pentru gazdele din Teleorma în minutul 10. Nica a majorat diferenţa şi a stabilit scorul pauzei, 2-0, prin reuşita din minutul 25.

Jocul s-a echilibrat apoi, dar tot CSM a marcat, cu 11 minute înainte de final, prin Savescu de această dată. Teo Meluţă, vedeta timişorencelor, a debutat din minutul 70 al partidei. Golul de onoare a venit prin Kurja, în minutul 85.

O altă echipă care îşi dispută meciurile de pe teren propriu în Timiş, Banat Girls, a debutat cu o remiză, scor 3-3, la Comloşu Mare, cu Baia Mare, după ce la pauză maramureşencele conduceau cu 2-0!

Duminică, 5 septembrie, de la ora 11, pe „Ştiinţa” e programat duelul Politehnica – Piroş S. Arad. La aceeaşi oră Banat Girls va juca la Prundu Bârgăului.

Politehnica: Durlă – Jivan, Haţegan, Kurja, Dobai (46, Dincă-Vuia; 70, Meluţă), Sucilă, Grigore, Şodinca, Ienovan, Pera. Antrenor: Mirel Albon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.