Politehnica va avea suporteri acasă după un an şi jumătate de tribune...

Politehnica va avea suporteri acasă după un an şi jumătate de tribune goale. Alb-violeţii au bifat o despărţire şi înainte de duelul cu FC Buzău

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara e pregătită să primească vizita Buzăului lui Cristian Pustai cu fani în tribune. Antrenorul Dorin Toma e convins că elevii săi se vor bucura de un plus mare cu suporterii fideli alături pe „Dan Păltinişanu”. În altă ordine de idei, alb-violeţii au ajuns la un „echilibru” în privinţa transferurilor, astfel că numărul plecărilor l-a egalat pe ce al venirilor prin despărţirea de Romario Rus.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil cu cei de la Buzău. O echipă experimentată, cu un lot numeros, un staff foarte bun, prin domnul Cristi Pustai. Ştim ce ne aşteaptă, încercăm să ne pregătim cât mai bine, să ne organizăm cât mai bine şi să ne revenim şi din punct de vedere fizic după jocul de la Călăraşi”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al Politehnicii.

Importanţa suporterilor a fost subliniată clar de către tehnician, mai ales că Politehnica se va bucura de galerie acasă după 533 de zile! Adică după aproape un an şi jumătate de la acel 0-0 cu Rapid. „Aşteptăm suporterii într-un număr cât mai mare alături de noi pentru că ne vor duce spre cât mai multe atacuri, ne vor duce spre victoria pe care ne-o dorim atât de mult. Atât pentru noi, cât şi pentru ei. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm la Călăraşi… Fotbalul este pentru spectatori şi este pentru această galerie minunată, care ne-a însoţit şi la Cluj şi la Călăraşi!”, a punctat Dorin Toma. Acesta e aproape de fixarea unui prim 11 de bază, dar e mulţumit şi de jucătorii care au intrat în meciul de la Călăraşi pe parcurs: „Încet încet se conturează, jucătorii care au intrat în jocul de la Călăraşi au dat dovadă de multă maturitate, caracter, spirit de sacrificiu, acest lucru nu poate decât să mă bucure şi îmi doresc să fie sănătoşi ca să putem continua cu acelaşi prim 11.


Bineînţeles şi cei care au intrat, la fel, au adus un plus, este o bătălie, o concurenţă destul de bună, şi îmi doresc să iau decizia cea mai bună pentru a câştiga jocul”.

Politehnica nu va fi însă în formulă completă duminică, asta deoarece atacantul Sebastian Serediuc e în continuare accidentat. Altfel, o altă absenţă, definitivă, va fi cea a lui Romario Rus, care părăseşte până la urmă echipa după o prezenţă în acest sezon, care se adaugă la alte şapte în ediţia trecută a Ligii 2. Plecarea sa a fost explicată şi prin faptul că bănăţenii trebuie să nu depăşească bugetul fix stabilit. Despărţirea a fost de comun acord cu Rus, care mai avea contract pentru actuala stagiune.

Marcator în victoria cu Dunărea, scor 3-1, Daniel Benzar pare nerăbdător să joace iarăşi pe „Marele oval”, de această dată ca şi component al amfitrionilor. „Duminică avem primul meci acasă, primul meci pe «Dan Păltinişanu», cred că ne va aştepta un meci destul de greu, cu o echipă destul de bună. O cunosc destul de bine din sezonul trecut. Dacă vom avea suporteri lângă noi şi va fi toată echipa validă eu cred că vom câştiga. Până acum am jucat doar în deplasare cu alte echipe pe «Dan Păltinişanu» şi până acum am avut destul de mult noroc, am şi înscris, am câştigat mereu, dar abia aştept să joc alături de suporteri”, a concluzionat Benzar.

Suporterii, acces în condiţii speciale!

Clubul timişorean încurajează fanii să-şi achiziţioneze din timp tichete pentru meci, mai ales că se va folosi din plin tehnologia, mai exact validarea biletelor online prin codul QR de pe smartphone. Biletele pentru acest meci sunt disponibile în format digital, în mediul online, la preţul de 20 de lei. Accesul este general la Tribuna I pentru poliști iar pentru suporterii echipei oaspete este rezervată Peluza Nord.

La joc pot fi prezenţi doar fani vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi negativ. Mai multe detalii despre achiziţionarea tichetelor şi condiţiile de participare la eveniment regăsiţi în următorul link: https://www.sspolitehnica.ro/bilete

În ziua partidei suporterii pot efectua teste antigen rapide la arenă, de la ora 10 în zona tribunei I, în schimbul a 20 de lei.

Partida Politehnica Timişoara – FC Buzău se dispută duminică, 15 august, de la ora 11.30, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, în etapa a III-a a Ligii 2. Buzoienii au cedat în ambele meciuri de până acum, în timp ce Mera şi compania au trei puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.