Polițiștii sunt în alertă. Doi bărbați au fost dați dispăruți din Timișoara...

Polițiștii sunt în alertă. Doi bărbați au fost dați dispăruți din Timișoara și Margina

0
DISTRIBUIȚI

Doi timișeni sunt căutați de familii și poliție după ce nu s-au mai întors acasă, iar apropiații nu au mai reușit să ia legătura cu ei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale fac verificări în vederea depistării celor doi bărbați dispăruți.

Primul se numește Ion Dindiri și are 40 de ani. Duminică, 22 august, el a plecat din Timișoara, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul are înălţimea 1,78 cm, păr brunet grizonat scurt și ochi căprui. În momentul dispariției era îmbrăcat cu blugi albaștri, tricou albastru, iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Al doilea bărbat a dispărut din Margina.

În data de 19 august, în jurul orei 23:00, Vasile Bilici, în vârstă de 35 de ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Margina, judeţul Timiş, iar până în prezent nu a mai revenit.

Tânărul are înălţimea 150-155 cm, 55 de kilograme, ten măsliniu, păr brunet și scurt, ochi albaștri.


Era îmbrăcat, în momentul dispariției, cu un tricou albastru și pantaloni scurți de culoare galben-muștar, iar în picioare avea adidași negri. El are un semn particular, și anume un tatuaj „inimioară” pe mâna stângă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.