Fetele de la Caza Powerlifting Timişoara au impresionat la Mondialul orădean. Medalii...

Fetele de la Caza Powerlifting Timişoara au impresionat la Mondialul orădean. Medalii de aur şi bronz

1
DISTRIBUIȚI
Foto: IPF / Facebook

Oradea este săptămâna aceasta capitala powerliftingului mondial, găzduind cea mai importantă competiţie de sub egida IPF (International Powerlifting Federation). Performanţele sportivilor timişoreni nu lipsesc, fiind deja adunate cinci realizări importante. Alexandra Cazacu e campioană mondială la îndreptări iar Beatrice Ţeighiu a cucerit nu mai puţin de patru medalii de bronz.

Alexandra Cazacu, fiica lui Sorin Cazacu, a devenit campioană mondială U18 la îndreptări 132,5 kg chiar în debutul competiţiei.

Foto: Sorin Cazacu / Facebook

Ieri, o surpriză frumoasă a venit de la o altă tânără sportivă de la Caza Powerlifting.


Beatrice Ţeighiu-Jurj a câştigat nu mai puţin de patru medalii de bronz la categoria 69 kg. „Unele dintre cele mai grele și frumoase zile din viața mea au fost acestea. Le mulțumesc colegilor mei de club care au fost ca a doua mea familie, antrenorului Sorin Cazacu pentru că m-a motivat în fiecare secundă a acestui concurs, lui Darco Marcov pentru moral. Iar pentru fetele cu care am împărțit bara, mă înclin! A fost o atmosferă în care țara din care te-ai născut nu a mai contat! Am adus României 4 medalii cu multă recunoștiință!”, a scris sportiva pe pagina personală de Facebook.

Foto: Beatrice Ţeghiu / Facebook

Mâine, în ultima zi a Campionatului Mondial de Powerlifting de la Oradea vor intra în concurs şi alţi sportivi timişoreni care sunt pregătiţi de Sorin Cazacu, cel care e şi vicepreşedinte federal, cât şi arbitru în cadrul competiţiei.

1 COMENTARIU

  1. In calitate de antrenor si conducator al acestui club mi s-ar fi parut normal sa fiu intrebat despre evolutia fiecarui sportiv in parte,sa mi se ceara acordul pentru ce poze se pot pune in articol, si daca mai sunt s-au nu alti sportivi in concurs. Pe viitor sper sa luati legatura cu mine pentru informatii,daca le doriti,daca nu,nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.