„Pride in the Park” la Timișoara. Vezi programul evenimentelor

„Pride in the Park” la Timișoara. Vezi programul evenimentelor

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1562448478">

Identity.Education organizează în perioada 6-14 august la Timișoara evenimente culturale, artistice și educaționale care să promoveze respectul reciproc și să combată discriminarea și stereotipurile care marginalizează comunitatea LGBTI+.

Evenimentul este susținut de Primăria Timișoara, prin Centrul de Proiecte, cu 50.000 de lei.

„În dosarul de candidatură al Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană, dosar declarat câștigător în urmă cu cinci ani, există un întreg capitol intitulat „Perspective fluide – Depășirea vechilor mentalități prin puterea culturii”, care se referă la organizarea de evenimente queer și feministe la Timișoara. Astfel, în concordanță cu dosarul de candidatură al Timișoarei la titlul de Capitală Culturală, Asociația Identity Education a depus un dosar de finanțare pentru Apelul 3/RESTART CULTURA, care face parte din programul cultural Timișoara – Capitală Europeană a Culturii. Dosarul propune finanțarea unui proiect de Identitate, Educație, Activism LGBT prin artă și cultură, iar suma solicitată este de 50.000 de lei. Apelul este încă în proces de evaluare”, a transmis Anderka Iancea, purtător de cuvânt al Centrului de Proiecte.

La Pride TM, programul include Dirty Disco w. Eugen Rădescu  azi de la ora 20, duminică, în 8 august, de la ora 18 la sport Queerobics & more  și, tot duminică, dar în 14 august Pride in the Park.

Dacă vrei să cunoști istoria (ne)scrisă a comunității, poți vedea expoziția [PRIDE TM] În 20 de ani/instalație.

La [PRIDE TM] Tur queer al orașului vei descoperi cum locuri din Timișoara ascund povești queer.

2 COMENTARII

  1. De ce pride? de ce nu ziceti miss mandru ca sunt Gaozar ?ce drk o tot dati cu engleza in sus si in jos …bata-va dumnezeu sa va bata …sa ramaneti cati am botezat eu ..daca ar fi dupa mine asi construi un nou canal dunare-marea neagra cu voi ……bah cum drk sa mirosii a kkt tot timpul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.