Primăria Timișoara cere debranșarea de la utilități a două ștranduri populare din...

Primăria Timișoara cere debranșarea de la utilități a două ștranduri populare din oraș. Care este motivul

3
DISTRIBUIȚI

Două locații populare printre timișoreni pentru petrecerea timpului liber atât ziua, cât și noaptea – Termal și Heaven – vor fi debranșate de la utilități la cererea lui Cosmin Tabără.

Viceprimarul Timișoarei a vorbit, în urmă cu cinci luni, la PRESSALERT LIVE, despre situația în care se află Ștrandul Termal. Locația a fost închiriată de un cetățean sirian, prin firma SC GPG Company SRL și deși are o taxă de închiriere de 1 euro/mp/lună, nu a mai plătit chiria de zece ani și a construit ilegal mai multe clădiri pe terenul primăriei.

Tabără spunea atunci că va lua măsuri deoarece Primăria Timișoara are de recuperat de la firma care a avut închiriat Ștrandul Termal aproape opt milioane de lei, adică 1,7 milioane de euro.

Situația nu stă mai bine nici la Ștrandul Heaven, tot proprietatea municipalității, unde edilul spunea în luna martie că există un proces pentru evacuarea spațiului.

Dacă nu poate determina cele două firme care administrează ștrandurile să-și plătească datoriile și nici să plece, edilul s-a gândit acum la o altă măsură.

Prin două adrese trimse la Aquatim și Enel, viceprimarul Cosmin Tabără le cere firmelor de utilități să debranșeze S.C Elaine S.R.L.


(ștrandul Heaven) și GPG Company S.R.L. (ștrandul Termal) de la apă potabilă și electricitate.

În motivarea deciziei Tabără explică: „ambele entități juridice ocupă în prezent, fără titlu legal, locațiile menționate”.

„Menționăm că au expirat contractele acestor entități prin ajungere la termen, Primăria Municipiului Timișoara nefiind de acord cu prelungirea contractelor de închiriere, iar chiriașii refuză să predea locațiile ocupate fără titlu legal Primăriei Municipiului Timișoara. Având în vedere acest context, considerăm necesară măsura debranșării locațiilor de la alimentarea cu apă rece/electricitate în scopul evitării acumulării de către chiriași a unor sume restante”, se arată în cele două referate semnate de către viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.