Primarul Timișoarei spune că este nemulțumit ca și cetățenii de mizeria din...

Primarul Timișoarei spune că este nemulțumit ca și cetățenii de mizeria din oraș. De ce nu poate rezilia contractul și nu sunt coșuri de gunoi

4
DISTRIBUIȚI

La fel ca alți mii de timișoreni, nici primarul Dominic Fritz nu este mulțumit de curățenia din Timișoara. Edilul susține că ar rezilia contractul cu firma de salubritate, dar acest lucru e greu realizabil. „Bineînțeles că nu sunt mulțumit de curățenia din oraș și asta este o luptă zilnică, avem aceste contracte sparte cu mai multe firme”, a spus, marți, primarul Timișoarei.


Dominic Fritz a mai precizat că a început să crească numărul angajaților în primărie la biroul de salubrizare pentru ca aceștia să urmărească activitatea firmelor de salubritate.

„Dacă ar fi simplu să îl reziliez, aș face-o azi. Nu exclud posibilitatea unei rezilieri, dar bariera juridică este destul de mare și trebuie să pășim cu precauție. Ceea ce vrem să obținem de la firme este ca prestația facturată să se îmbunătățească, nu să creștem valoarea contractului. Dacă trece o mașină cu peria semi-ridicată și nu își face treaba așa cum trebuie degeaba dăm mai mulți bani. Vrem să forțăm firmele de curățenie să presteze servicii mai bune”, a afirmat edilul-șef al orașului.

Dominic Fritz a mai precizat că se lucrează la un caiet de sarcini modificat și se are în vedere și mărirea prețului pentru ca primăria să poate achiziționa 1.000 de coșuri de gunoi. La prima licitație nu s-a prezentat nicio firmă interesată.

4 COMENTARII

  1. Mare majoritate a firmelor de CURATENIE , spații verzi, deratizare, implicate au legătura cu administrația!!! De aceea nu se prestează ci se încasează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.