Aș putea oare să devin muzician…?! Cartea lui Freddy Stauber se lansează...

Aș putea oare să devin muzician…?! Cartea lui Freddy Stauber se lansează cu două concerte

0
DISTRIBUIȚI

Freddy Stauber, artistul născut în Lugoj care trăiește de câteva decenii în Germania lansează cartea “Aș putea oare deveni muzician…?!”, iar cu această ocazie muzicianul va susține și două concerte în orașul său natal.

Născut în 27 aprilie 1958 Freddy Stauber a făcut cunoștință cu magia muzicii încă de la vârsta de șapte ani,și a devenit cunoscut grație activității sale în trupele Logic, Stelele sau Betta. Artistul a părăsit România definitiv în anul 1987 și s-a stabilit în Germania, unde a reușit să împace utilul cu plăcutul, ocupându-se printre altele și de partea de sunet a celebrei firme Mercedes Benz. Dincolo de proiectele sale în domeniul muzicii rock, artistul a devenit cunoscut în Germania și ca solist de „schlager – musik“ sub pseudonimul de Julian Sanders.

„Răsfoind fișierul trimis de autor am realizat cu oarecare surprindere că nu este vorba de un text (auto)biografic (cum a fost biografia scrisă de jurnalistul lugojean Cristian Ghinea Freddy Stauber – Logic… și pasiunile vieții, editura Nagard 2009) ci de un curs de educație motivațională pentru cei eventual interesați să îmbrățișeze o carieră muzicală sau, pur și simplu, să devină muzicieni de dragul artei.


Freddy îi conduce pas cu pas pe treptele devenirii explicând în termini simpli, ușor de înțeles, cum trebuie cultivată pasiunea pentru cântec, pentru muzică pornind de la experiența proprie. Sfaturile generale și cele particulare (referitoare la tehnica de interpretare vocală și cea chitaristică) se împletesc în mod firesc cu elementele din propria biografie a autorului care-și arogă în acest fel și puterea exemplului. Multe sfaturi, o serie de concluzii, elemente ce vin în întâmpinarea dorinței de a face muzică, de a te afirma prin măiestrie, conferă acestei cărți un caracter utilitar și o aplicabilitate practică dar și o component spirituală deloc de neglijat, așa cum este și ilustrația grafică (Tephanie Stauber) și cea fotografică (din arhiva personală) ce îmbogățesc visual un trip recomandat tuturor.“, spune Mimo Obradov în prefața acestei cărți.

Lansarea volumului va avea loc cu prilejul concertelor pe care Freddy Stauber le va susține „acasă“,, la Lugoj, care vor avea loc în 24 august de la ora 20 la English Pub și în 27 august de la ora 19.30 la Casa Bredicenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.