Răspunsul sfidător al Primăriei Timișoara când a fost sesizată că pe un...

Răspunsul sfidător al Primăriei Timișoara când a fost sesizată că pe un teren al său crește ambrozie

4
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara, prin Poliția Locală și Direcția de Mediu, dă anual amenzi de zeci de mii timișorenilor care nu-și cosesc ambrozia de pe terenuri.

În schimb, această plantă alergenă crește în voie pe domeniul public și reprezentanții municipalității, chiar și dacă sunt sesizați, nu iau măsuri să o cosească.

O timișoreancă ne-a sesizat că deși a solicitat primăriei să cosească ambrozia, acest lucru se lasă în continuare așteptat.

„Locuiesc în Timișoara, pe strada Arinului și în data de 28 iulie 2021 am făcut o sesizare la Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara prin care solicitam igienizarea terenului, acesta fiind plin de ambrozie, delimitat de străzile Legumiculturii și N.D.


Cocea. Acest teren este deținut de Primăria Timișoara. În data de 20 august 2021 am primit următorul răspuns: „referitor la sesizarea dvs. cu nr. SZ2021-007761 prin care solicitați cosirea terenului respectiv vă facem cunoscut faptul că lucrarea respectivă rămâne în atenția noastră și se va executa în funcție de posibilitățile financiare„, ne-a spus Diana Lupu.

Timișoreanca a mai precizat că în fiecare an a făcut sesizări primăriei pentru igienizarea terenului respectiv, în urma acestora se făcea igienizarea acestuia (pe lânga ambrozie mai e plin și de gunoaie) și niciodată nu a primit un asemenea răspuns.

„Probabil ca această administrație a primăriei are concurs cu cea de la Sectorul 1 București în ceea ce privește curățenia orașului, cine ia locul 1 la cel mai murdar și neîngrijit oraș”, a mai spus Diana Lupu.

4 COMENTARII

  1. O mica rectificare la articol Directia de Mediu nu a dat NICIODATA ! vreo sanctiune contraventionala pentru ambrozie sau vegetatie necosita de pe terenuri :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.