Războiul continuă – liberalii lugojeni au boicotat alegerile în filială. Ce anunță...

Războiul continuă – liberalii lugojeni au boicotat alegerile în filială. Ce anunță primarul Buciu pentru tandemul Nica – Groza

4
DISTRIBUIȚI

Războiul din PNL Timiș trece la alt nivel după luptele corp la corp pentru alegerea noi conduceri a filialei Timișoara – astăzi, la Lugoj, au fost convocate alegeri, dar nu s-au prezentat decât doi-trei membri. Președintele interimar al filialei Timiș, Alin Nica, și secretarul general Dănuț Groza au avut parte de o sală goală, după ce primarul Lugojului, Claudiu Buciu anunțase că va boicota alegerile, fapt ce i-a adus demiterea din fruntea filialei.

”Noi am cerut ca la conferința județeană norma de reprezentare să fie stabilită conform deciziilor luate la București și de BPJ – în norma de reprezentare să fie incluși și toți aleșii locali.


Au făcut ei o formulă, pe care au ținut-o la secret astfel încât Lugojul avea reprezentanți cât Secașul și Ghizela la un loc. Noi am adus 7500 de voturi, Secașul și Ghizela – 800 la un loc. Nu mi se pare corect. Le-am explicat colegilor din organizație și au fost de acord cu propunerea mea de a boicota și din acest motiv n-au fost decât doi, trei membri”, a declarat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro, Claudiu Buciu. Primarul Lugojului a anunțat că boicotul va continua ” Nu ne vom prezenta nici la alegerile județene. Niciodată nu o să-l recunosc pe Alin Nica drept președinte. Vom organiza la Lugoj alegeri la un moment dat”.

Alin Nica a declarat că ”astăzi am venit la organizaţia Lugoj şi am constatat că nu este cvorum. Va fi o nouă şedinţă la o dată stabilită de biroul permanent județean”.

 

4 COMENTARII

  1. Multa tiganie la liberalii astia! Dealtfel, nu e nimic nou cand vine vorba de ei. Si pe vremuri, inainte de perioada comunista, la fel se petreceau lucrurile la alegeri, cu batai, cu falsificarea voturilor etc. spun batranii care au prins acele vremuri. Daca doctrina si-au pierdut-o odata cu trcerea timpului, mai ales dupa fuziunea cu PDL, un alt partid toxic, vechile apucaturi si le-au pastrat! Comportamentul dispretuitor, politicile antisociale au trezit ura maselor, acestea fiind adevaratele cauze care i-au facut sa infunde puscariile, ulterior, in perioada comunista. Se pare ca astazi au uitat lectiile trecutului. Ore este nevoie ca istoria sa se repete?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.