Razie a Poliției Rutiere pe șoselele din județ, inclusiv la Albina, unde...

Razie a Poliției Rutiere pe șoselele din județ, inclusiv la Albina, unde marți au pierit trei oameni

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1855361762">

70 de polițiști de la rutieră cu 35 de autospeciale dotate cu echipamente video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare au ieșit azi pe drumurile din Timiș. Printre aceștia s-au aflat și zece agenți din cadrul I.P.J Arad și I.P.J Caraș-Severin.

Echipele de control au fost prezente pe sectoarele de drum unde se produc frecvent accidente.

Poliția Rutieră a desfășurat o razie și la Albina, unde marți, în urma unui groaznic accident rutier, trei timișoreni și-au pierdut viața.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 29 de ani a fost înregistrat cu aparatul radar pe DJ 692 la intersecție cu localitatea Albina circulând cu viteza de 114 km/h, unde limita de viteză este 50 km/h. I-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, un bărbat de 45 de ani a fost înregistrat cu aparatul radar pe DN 6, în localitatea Șuștra, circulând cu viteza de 84 km/h, unde limita de viteză este de 50 km/h. Totodată,  în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat de 35 ani a fost depistat pe raza orașului Gătaia fără a purta centura de siguranță. În urma verificărilor s-a stabilit ca acesta nu posedă permis de conducere, fiindu-i întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

În urma raziilor de azi, polițiștii au dat 542 de amenzi, dintre care 380 pentru depășirea limitelor legale de viteză și 66 pentru nepurtarea centurii de siguranță.

Agenții au reținut în vederea suspendării 37 de permise de conducere dintre care 23 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, unul pentru conducerea sub influența alcoolului, cinci pentru efectuarea depășirilor neregulamentare, patru pentru neacordare de prioritate pietonilor și două pentru neacordare de prioritate vehiculelor.

De asemenea, Poliția Rutieră a retras sâmbătă, 7 august, 15 certificate de înmatriculare.

Polițiștii timișeni sunt în continuare pe străzile din județ pentru a preveni producerea accidentelor.

1 COMENTARIU

  1. Domnilor, de ce se fac aceste actiuni numai in weekend si dupa ce au loc evenimente tragice? Nu inteleg.
    De ce nu sunt echipaje de politie pe drumuri, in vederea verificarilor mai dese ? Eu zic ca ar fi util zilnic, sunt convins ca numai asa s-ar simti vreun efect.
    Sa nu mai spun in oras, in Timisoara ! E jale cum se circula, ce slalomuri se fac, cum se trece pe rosu, cum se intoarce efectiv pe linie dubla continua, sau Rebreanu peste linia de tramvai !! E ca in padure, nicio grija, libertate totala !
    Si nu este nici macar un politist in vreo intersectie, niciodata.
    E normal asa ceva ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.