Restaurant din zona centrală a Timișoarei, închis după vizita inspectorilor de la...

Restaurant din zona centrală a Timișoarei, închis după vizita inspectorilor de la Protecția Consumatorului FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1757260975">

Inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului au efectuat duminică seara mai multe controale în Timișoara, fiind descoperite și nereguli.

De exemplu, în bucătăria unui local din zona centrală a orașului, inspectorii OPC au descoperit condiții complet nepotrivite pentru activități în domeniul alimentației publice, dar și produse expirate sau depozitate în condiții improprii.

Activitatea localului de pe malul râului Bega a fost suspendată, iar produsele neconforme au fost retrase de la comercializare.

4 COMENTARII

  1. De ce te mai sinchisești să scrii cuvinte care transmit informație parțială? Eram retoric, majoritatea știm de ce. Sunteți presa păcii, la propriu și la figurat.

  2. Incepeti sa scrieti articole tot mai click-bait fara niciun substrat. Absolut nicio informatie folositoare in numeroase post-uri. 200 de cuvinte care spun exact acelasi lucru ca si in titlu, nimic in plus. Dezamagitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.