Robu, replică pentru Alin Nica: „Funcția de președinte CJT, cu contracandidații avuți,...

Robu, replică pentru Alin Nica: „Funcția de președinte CJT, cu contracandidații avuți, ar fi câștigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE”

3
DISTRIBUIȚI

La scurt timp după ce Alin Nica l-a făcut responsabil pe Nicolae Robu de scandalul care a avut loc sâmbătă trecută la conferința municipală de alegeri a PNL Timiș, a venit și replica fostului primar pe Facebook.

Robu și-a intitulat postarea „reacție la declarațiile de mojic ale lui Alin Nica publicate în presa locală de astăzi”. Deși a ținut să precizeze că nu coboară „la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum – sper eu, doar până mâine!- Filiala Timiș a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuț Groza și Bogdan Ghelbere”.

Nicolae Robu spune că își asumă vina de a fi fost tolerant cu ei timp de patru ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului și, mai mult, de a-i fi promovat direct și indirect în funcțiile din partid pe care le ocupă astăzi.

„Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcția administrativă de președinte CJT, funcție pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidații avuți, ar fi câștigat-o, în postura de candidat PNL, absolut ORICINE (de fapt, cine știa cine este Alin Nica în momentul votului?!).


Stimați liberali timișeni, mâine, PNL Timiș este la răscruce. Dacă veți vota continuitate cu Nica, Groza și Ghelbere în frunte, PNL Timiș va avea o soartă tristă! Acești indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiș irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizația Timișoara, cu care nu numai Filiala Timiș a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toți acești ani scurși de la Revoluție! Cine sunt, oare, «interlopii»?! Cei ce nu sunt lăsați să-și exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizații, cu toate condițiile îndeplinite, să nu fie lăsați să voteze, numai și numai pentru că au o altă opțiune decât «conducerea»?!”, a transmis, vineri, Nicolae Robu.

Acesta are un îndemn pentru liberali în perspectiva votului de sâmbătă, când va fi ales viitorul președinte ale PNL Timiș, candidați fiind Alin Nica, Claudiu Chira și Sorin Munteanu.

„Stimați liberali, vă aduc în premieră la cunoștință – n-am făcut-o până acum pentru că pentru mine lucrurile nu mai contează -, judecați și dv: ce fel de om este acest Alin Nica, dacă a fost în stare ca, în timp ce eu îl promovam pe toate canalele, inclusiv prin mesh-urile în care m-am pozat alături de el, el să pună la cale materiale grafice împotriva mea, cu îndemnuri de a fi votat în cuplu cu el contracandidatul meu?! Vă atașez o mostră de asemenea materiale! Un astfel de președinte vreți pentru PNL Timiș?! Eu încă sper că NU. De aceea, vă îndemn: Votați Sorin Munteanu sau Claudiu Chira!”, a mai transmis Nicolae Robu.

3 COMENTARII

  1. Dovada că un țărănuș de primar de Dudedti ajunge de la emisiuni TV ditamai șeful CJ, deși plin de schelet în dulap, cu afaceri imobiliare dubioase demne de DNA

  2. bai, robulake. ma pis pe tine! dispari in plm din spatiul public. de ce plm nu esti inca la puscarie sa spargi pietre cu capu’ ala prost? jogodie infecta ce esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.