Șantierele din Timișoara, vizate în continuare de polițiștii locali. Ce trebuie să...

Șantierele din Timișoara, vizate în continuare de polițiștii locali. Ce trebuie să aibă în vedere cei care le administrează

0
DISTRIBUIȚI

Responsabili de șantiere trebuie să fie cu băgare se seamă întrucât polițiștii locali continuă verificările privind gestionarea deșeurilor rezultate din construcții.

În ultima perioadă, s-a constatat că unii constructori continuă să încalce grav legislația în domeniu, motiv pentru care au aplicat sancțiuni pe măsură.

Anul acesta, au fost aplicate 59 de amenzi șantierelor care nu au respectat legislația privind gestionarea deșeurilor. Ca urmare a verificărilor efectuate în ultima perioadă au fost aplicate nouă sancțiuni.

Un caz mai aparte a fost constatat de polițiștii locali pe Calea Dorobanților, unde o societate comercială a primit o amendă în valoare de 30.000 lei pentru mizeria de pe șantierul pe care îl gestiona.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că atât persoanele juridice, dar și persoanele fizice trebuie să se informeze și să ia toate măsurile legale privind gestionarea deșeurilor din construcții.


Astfel, evită amenzile, mai ales că aceste verificări rămân în atenția polițiștilor locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.