Sărbătoare pentru fanii muzicii rock: concerte de lansare de albume cu Methadone...

Sărbătoare pentru fanii muzicii rock: concerte de lansare de albume cu Methadone Skies și VVVLV

0
DISTRIBUIȚI

Data de 20 august reprezintă o sărbătoare pentru fanii muzicii rock din Timișoara, fiind ziua în care trupele Methadone Skies și VVVLV vor lansa noile albume, Retrofuture Caveman (Methadone Skies) si 100 Years of Defeat (VVVLV) , cu un concert de neratat.

Methadone Skies este o formație timișoreană care activează din 2009 și care abordează un mix eclectic de psychedelic și stoner rock/metal cu diverse influențe precum post rock, doom metal și progressive rock.


Grupul nu și-a impus niciodată limite în experimentele sale, de aceea fiecare din cele 5 albume lansate îmbină stiluri diferite provenite în principal din jam session-uri.
Ultimul album lansat – Retrofuture Caveman a fost înregistrat la Consonance Studio din Timișoara, în Septembrie – Octombrie 2020, de Edmond Karban, Cristian Popescu și Andrei Jumugă (membrii dordeduh, Sunset in the 12th House). Materialul a fost mixat și masterizat de către James Plotkin (care a lucrat cu o multitudine de artisti precum Neurosis, Isis, Nadja, Tim Hecker, Fennesz sau Acid Mothers Temple) cu grafica de Mihai Mănescu (aka Obsidian Nibs).

Methadone Skies au susținut concerte în diferite locații din întreaga Europa și au cântat la festivaluri precum Lake on Fire, Exit Festival, Revolution Festival, Pietrasonica Festival, Tube Cult Fest, Rockt den See, Soundart Festival, printre altele mai mici de nișă. Grupul a împărțit scena cu formații renumite precum Samsara Blues Experiment, My Sleeping Karma, Motorpsycho, Yawning Man, Belzebong, 1000MODS, Toner Low, Stoned Jesus.

Concertul susținut de Methadone Skies și VVVLV va avea loc vineri, 20 august. de la ora 19 la Faber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.