SCM Politehnica, dublă victorie cu „U” Cluj în primele jocuri amicale

SCM Politehnica, dublă victorie cu „U” Cluj în primele jocuri amicale

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a avut parte de două partide mai uşoare la startul pregătirilor pentru ediţia 2021-22 a Ligii Zimbrilor. Alb-violeţii au trecut de Universitatea Cluj în sala „Constantin Jude” cu 34-27, sâmbătă, respectiv cu 29-26 astăzi.

Ambele partide au fost cu porţile închise. Jocul încheiat cu victoria mai clară: 34-27 (17-16) i-a avut ca marcatori pe: Sadoveac 6 goluri, Neamțu 4, Cîtu, Bote, Trif, Păius – câte 3, Câmpan, Ignat, Moldovan, Cristescu – câte două, Chira, Bran, Enculescu şi Năstăsie – câte unul.

Azi, scorul a fost mai strâns, tot în favoarea bănăţenilor: 29-26 (14-13). Marcatori: Sadoveac 6 goluri, Trif 5, Cîtu 4, Moldovan 3, Cristescu, Neamțu, Enculescu – câte două, Păiuș, Bran, Bote, Câmpan, S.


Ignat – câte unul.

Cristian Fenici (incomplet refăcut după o accidentare) și Ianus Dumitrescu (plecat la lotul national de juniori) nu au fost utilizaţi de Poli.

„Au fost două meciuri grele, despre care știam că vor fi mai mult de uzură. Încercăm să omogenizăm grupul, după două săptămâni în care am încărcat foarte mult din punct de vedere fizic. Este clar că avem de lucrat în continuare cu mingea, mai ales în atac, că avem de consolidat relațiile în apărare, potrivit principiilor pe care ni le-am stabilit. Ne-am propus să avem două meciuri mai accesibile la început, tocmai pentru a omogeniza grupul. Sunt copii care promit, de perspectivă, pe lângă care avem jucători cu experiență, ce vor trebui să se alinieze cerințelor noi și sper din tot sufletul ca la începutul campionatului să fim pregătiți din toate punctele de vedere”, a spus Atilla Horvath, antrenorul principal al alb-violeţilor.

Următoarele jocuri de verificare ale alb-violeţilor vor fi în weekend-ul 6-8 august), cu ocazia turneului de la Turda, unde vor fi întâlnite, în ordine, Potaissa Turda (vineri), Minaur Baia Mare (sâmbătă) și CSM Bacău (duminică).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.