SCM Rugby Timișoara și-a învins rivala din Baia Mare în Ronaţ. Puncte...

SCM Rugby Timișoara și-a învins rivala din Baia Mare în Ronaţ. Puncte şi în contul ultimului sosit

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Rugby Romania / Facebook

SCM Timişoara a câştigat acasă duelul cu CSM Ştiinţa Baia Mare din Cupa României. A fost 18-10 pentru „lei”, care au fost conduşi la pauză. Printre cei care au punctat în contul gazdelor s-a numărat şi debutantul Alin Conache.

Vlaicu a deschis scorul din lovitură de pedeapsă pe arena din Ronaţ, animată şi de prezenţa spectatorilor.


Apoi maramureşenii au revenit pe tabelă. Sione Fakaosilea a culcat balonul în terenul de ţintă iar Helarius Kisting a transformat pentru 7-3. Rupanu şi-a adus apoi colegii din nou pe „plus”, prin eseul de 8-7, netransformat de Vlaicu (bară). La pauză avea să fie însă 10-8 pentru vizitatori, căci Kisting a găsit beţele dintr-o penalitate.

Repriza secundă a aparţinut elevilor lui Valentin Calafeteanu. Mai întâi tabela a indicat 11-10 după ce Vlaicu nu a mai greşit de la distanţă, tot din fază fixă, şi un transfer al verii, Etonia Saukuru, a marcat al doilea eseu timişorean, transformat de tânărul Alin Conache, fratele lui Gabriel, aflat la primele minute pe Bega.

SCM Timişoara e lideră în grupa A, cu 15 puncte, iar Baia Mare e pe 2, cu 11. În ultima rundă bănăţenii stau iar maramureşenii au meci cu „U” Cluj sâmbăta viitoare. Bănăţenii vor juca astfel în semifinale cu Steaua iar între timp, miercuri (18 august), au restanța din Superligă, cu Universitatea Cluj, în deplasare, de la ora 11.00.

SCM Timişoara: Sikote, Sabău, Mosese, Mureşan, Popârlan, Lazăr, Neculau, Holoia, Rupanu, Vlaicu, Shennan, Khvicha, Manumua, Tiqe, G. Conache. R: Rădoi, Chiriac, Militaru, Saukuru, Morrell, A. Conache, Jipa, Altinok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.