SCM Rugby Timişoara a învins-o pe „U” Cluj şi în deplasare în...

SCM Rugby Timişoara a învins-o pe „U” Cluj şi în deplasare în Cupa României

0
DISTRIBUIȚI
Foto. scmtimisoara.ro

„Leii” au reluat jocurile oficiale cu o victorie scontată în parcul „Iuliu Haţieganu”. A fost „U” Cluj – SCM Timişoara 7-48 în etapa a 4-a a Cupei României. Bănăţenii au folosit cu această ocazie numeroşi jucători noi, trei dintre ei reuşind eseuri în acest meci. În etapa I din competiţia KO a fost 52-15 la Timişoara între cele două.

Rupanu a marcat primul eseu al zilei, transformat de Jipa pentru 7-0.


Apoi Manumua a mărit ecartul cu un nou eseu. Jipa, dintr-o penalitate, a dus tabela la 15-0 pentru oaspeţi. Scorul pauzei a fost stabilit de eseul unui jucător transferat recent – Iliesa Tiqe plus transformarea aceluiaşi Jipa: 22-0.

La reluare Saukuru Etonia (sosit de la Tomitanii) și Jgerenaia (transferat de la Știința Baia Mare) au deschis repriza cu câte un eseu, Jipa a contribuit iarăşi cu transformarea şi scorul „sărise” la 36-0. Apoi, Shennan a culcat din nou balonul în terenul de ţintă advers. A urmat imediat şi eseul 7 cu jucătorul 7 – Trăuşan. Contribuţia lui Jipa din punct fix a însemnat 48 de puncte pentru timişoreni. Gazdele a înscris eseul „de onoare” la final, cu transformare.

În runda viitoare de Cupă din Grupa A, SCM-ul dă piept cu rivala din Baia Mare, sâmbătă, 14 august, în Ronaţ.

SCM Timişoara: Sikote, Rădoi, Militaru, Trăuşan, Mureşan, Morrell, Neculau, Saukuru, Rupanu, Jipa, Shennan, Khvichia, Manumua, Tiqe, Conache. Rezerve: Sabău, Chiriac, Mosese, Lazăr, Sîrbu, Holoia, Altinok, Vlaicu. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.