Se lucrează la proiectul noului corp de clădire de la Liceul Waldorf,...

Se lucrează la proiectul noului corp de clădire de la Liceul Waldorf, în valoare de aproape 14 milioane de lei, bani europeni

2
DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la proiectarea noului corp de clădire de la Liceul Waldorf din Timișoara, precum și dotarea lui, a anunțat viceprimarul Ruben Lațcău.

„Vorbim despre un proiect pe fonduri europene în valoare de aproape 13.700.000 RON, care prevede construirea unui nou corp de clădire pe o suprafață de 2.300 mp, în care vor învăța elevi din ciclul primar și gimnazial.


Clădirea va fi accesibilă pentru persoanele cu dizabilități și va fi dotată cu echipamente IT și didactice moderne. Studiul de fezabilitate a fost întocmit de către școală, iar proiectul tehnic și execuția o va face primăria”, a transmis Lațcău prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook.

Firma care a câștigat contractul de proiectare în valoare de 170.000 de lei, Megavox Proiect, are la dispoziție 90 de zile să se achite de obligații, urmând ca apoi să fie scoase la licitație lucrările de construcție.

„Timișoara are nevoie de școli noi și moderne, de grădinițe și creșe, iar în bugetul de anul acesta avem prevăzuți 95 de milioane de lei pentru investiții în educație. Săptămâna aceasta vom da ordin de începere pentru încă un obiectiv educațional finanțat din surse nerambursabil, o creșă în zona Lipovei”, a mai transmis viceprimarul.

2 COMENTARII

  1. Arata incredibil de straniu, ca sa nu spunem ca este inestetic sau mai rau, si sa jignim proiectantii. Cu ce au gresit copiii aceia sa trebuiasca sa stea in asa o cladire ? Astea sunt proiectele cu care se lauda noua administratie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.