Seară cu muzică de film și musical, la Timișoara

Seară cu muzică de film și musical, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

În această seară, începând cu ora 19:00, timișorenii sunt invitați să ia parte la o călătorie fantastică pe Broadway, care va avea loc în curtea cu castan a Casei Artelor de pe strada A. Pacha nr. 7.

Nouă tineri muzicieni vor fi protagoniștii unei serate speciale, cu muzică de film și musical. „De-a lungul multor ani am avut fericita ocazie să îmi pun (un pic) amprenta pe vocile a numeroși tineri talentați și dornici de exprimare prin muzică.


Așa s-a născut ideea unor serate muzicale, prilej cu care să putem «testa» aceste voci, să le putem «expune» în fața publicului. Întâlnirea de marți seara, de la Casa Artelor, este parte a unui proiect pe care îl dorim de (foarte) lungă durată. Vrem ca, de acum înainte, serile de marți, în Curtea cu castan, să însemne întâlniri cu muzica, fie ea muzică de film, musical, vodevil ori romanțe. Gândim acest proiect ca un soi de… antrenament pentru o companie independentă de musical pe care ne-am dori-o foarte tare înființată la Timișoara”, a spus soprana Diana Pop, coordonator al acestui proiect.

Fragmente din „Cats”, „Grease”, „A Star is born” sau „The Phantom of the Opera” sunt doar câteva dintre întâlnirile muzicale  de care vor avea parte spectatorii care vor fi prezenți în această seară în Curtea cu castan. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.