Șofer care gonea cu 122 km/h pe Calea Lugojului din Timișoara, lăsat...

Șofer care gonea cu 122 km/h pe Calea Lugojului din Timișoara, lăsat trei luni pieton. Polițiștii au aplicat aproape 200 de sancțiuni în doar câteva ore

4
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost înregistrat de radar pe Calea Lugojului din Timișoara circulând cu viteza de 122 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 70 km/h. Șoferul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Azi, între orele 7 și 12, poliţiştii rutieri din Timiș au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze care duc la accidente rutiere, dar și pentru impunerea respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au acționat cu zece radare, au controlat 210 autovehicule și aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 580.000 de lei pentru nerespectarea normelor rutiere, 153 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării șase permise de conducere dintre care patru pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și altul pentru o altă abatere rutieră.

Un bărbat de 40 de ani a fost filmat cu aparatul radar în timp ce efectua o depășire neregulamentară pe DJ 692 în zona localității Albina.


Bărbatului i-a fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

În zilele următoare, poliţiştii vor desfăşura în continuare razii.

4 COMENTARII

  1. Cam cu ceva prea mult in zona centurii domnii politisti,conditia fizica nu mai este demult o prioritate, cit despre portul uniformei , lasa mult de dorit , imaginile 1 si 4 , e cald , e vara , e grea cascheta apasa pe cap si impiedica poate gindirea este bine ca se dau foarte multe amenzi 90 la suta din soferi sau din conducatorii auto asa cum spun comunicatele politiei nu respecta regulile de circulatie dar parerea sau idee ca intre numarul de amenzi si numarul de accidente grave este o relatie de invers proportionalitate este gresita total,altele sint cauza acestor evenimente,care sint cauzele,ramine pe altadata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.