Șofer depistat drogat la volan în Timiș. Ce au găsit polițiștii la...

Șofer depistat drogat la volan în Timiș. Ce au găsit polițiștii la percheziția mașinii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1061038631">

Luni, în jurul orei 15:30, polițiștii orașului Făget au oprit pentru control, pe raza localității Mănăștiur, un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani.

În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției unde, în urma efectuării controlului autovehiculului, au fost descoperite, în interior, mai multe substanțe vegetale uscate, de culoare verde închis și o pastilă de culoare gri, ambalate în folii transparente.

De asemenea, bărbatul a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive.

În cauză, i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot luni, în jurul orei 18:20, polițiștii au depistat pe strada Aurel Vlaicu din Lugoj, un moped condus de un bărbat de 51 de ani, fără a deține permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că mopedul nu este înmatriculat, iar bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.