Șoferi drogați, băuți sau fără permis, prinși de polițiști la volan, în...

Șoferi drogați, băuți sau fără permis, prinși de polițiști la volan, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul recent încheiat, agenții de la Poliția Rutieră au constatat opt infracțiuni la regimul circulației, au reținut 48 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare, în urma controalelor efectuate pe șoselele din Timiș. De asemenea, au fost întocmite mai multe dosare penale.

În 27 august, în jurul orei 17:00, agenți din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Drumul Saravale, din localitate, un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive. El a fost dus la spital în vederea prelevării de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substanțe psihoactive. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru „conducerea unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive”.

Tot în 27 august, în jurul orei 03:33 polițiști din cadrul Serviciului Rutier Timiș au depistat pe DJ 691, din județul Timiș, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în 27 august, în jurul orei 01:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat pe strada Vasile Pârvan din Timișoara un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În 28 august, în jurul orei 00:20, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat, pe Bulevardul 16 Decembrie din Timișoara, un bărbat de 30 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în 28 august, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat pe strada 20 Decembrie din Lugoj, un bărbat de 55 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți șoferii au fost duși la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorilor auto, ai fost întocmite dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În 28 august, în jurul orei 19:30, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat pe strada Țesătorilor, din municipiul Lugoj, un tânăr de 20 de ani, care a condus un autoturism, fără a deține permis de conducere. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.