Șoferul unui Ferrari a luat pe capotă un polițist. Bolidul oprit după...

Șoferul unui Ferrari a luat pe capotă un polițist. Bolidul oprit după ce s-au tras mai multe focuri de armă UPDATE 1 Ce explicație a oferit avocatul bărbatului

3
DISTRIBUIȚI

Un incident grav s-a petrecut, în această după amiază  – un polițist a fost acroșat de un Ferrari după ce șoferul a încercat să scape când a fost oprit pentru un control. Totul s-a petrecut în centrul orașului Bocșa.

Șoferul, Marius Dumitrașcu, era la o nuntă , într-o coloană de mașini,  și ,când i s-a făcut semn de către polițiști să oprească,  ” acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroșat pe agentul de poliție care se afla lângă mașina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul și să prezinte documentele pentru control”, conform Poliției Caraș Severin.

Un alt polițist a tras trei focuri spre mașina care a fost oprită după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliție.


Polițistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării și acordării asistenței medicale.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind Marius Dumitrașcu de 42 de ani din Reșița, fiind condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Zona este acum împânzită de trupele speciale ale Poliției, fiind începută o anchetă penal pentru ultraj.

UPDATE 1 Avocatul Cosmin Bolosin, apărătorul șoferului reținut pentru audieri, a declarat pentru PRESSALERT.ro ”clientul meu nu s-a sustras în momentul în care i s-au cerut actele, dar fiind într-o coloană cu multe mașini le-a spus polițiștilor că se va opri la locul unde se va desfășura nunta. Aceștia nu au mai avut răbdare și s-a ajuns să se tragă cu pistolul, în mijlocul orașului Bocșa, în plan orizontal. Vom vedea ce vor decide organele de urmărire penală”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.