Surpriza autorităților pentru șoferul Ferrari-ului care a dat cu mașina peste un...

Surpriza autorităților pentru șoferul Ferrari-ului care a dat cu mașina peste un polițist. De cine era căutat UPDATE Decizie șocantă a procurorului

4
DISTRIBUIȚI

Surpriză pentru șoferul care, ieri, în centrul orașului Bocșa, a luat pe capotă un polițist – urmează să fie extrădat.


Vă reamintim că Marius Dumitrașcu era la volanul unui Ferrari, într-o coloană de mașini care mergea la o nuntă și a simulat că oprește la semnalul polițistului, dar a accelerat, lovindu-l. Bolidul a fost oprit după ce s-au tras mai multe focuri de pistol de către un alt agent.

După audieri, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În urma verificărilor s-a stabilit că  pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autoritățile austriece, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Astăzi, acesta urmează să fie audiat prin sistemul de videoconferință de Curtea de Apel Timișoara pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării.

UPDATE După ce azi-noapte a fost reținut, șoferul a fost dus astăzi din nou în fața procurorului de caz. Deși polițistul rănit are emis un certificat medico-legal din care reiese că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale, procurorul a decis să nu ceară arestarea preventivă a celui care l-a luat pe capotă pe agent, hotărând să-l lase în libertate sub control judiciar. Pentru următoarele 30 de zile, bărbatul are interdicția de a părăsi România.

4 COMENTARII

  1. FELICITARI POLITISTILOR CARE AU AVUT C..E SI L-AU OPRIT. Dar chiar, la nivel de politie, nu se stia de acel mandat ? Sau era protejat la nivel local ?

  2. Resita, pe unde se plimba zilnic individul, e un loc special pentru bombardieri, corupti, si practic oricine certat cu legea. Din nu stiu ce motive, legea nu ii ajunge in Resita decat foarte rar, probabil din pur ghinion mai degraba decat pentru ca autoritatile isi fac treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.