Timișoreanul care a câștigat locul secund la ”Românii au talent” a lansat...

Timișoreanul care a câștigat locul secund la ”Românii au talent” a lansat o piesă nouă: „Vreau să pot oferi și eu bucurie în sufletele oamenilor“

0
DISTRIBUIȚI

Tmișoreanul Ghintan Ion Mihai, cu numele de scenă GIM, cel care i-a cucerit pe jurații concursului „Românii au talent“ cu prestațiile sale care i-au adus locul secund în acest an și un premiu de 20.000 de euro a lansat piesa „Nedreptatea“, instrumentalul fiind realizat de L.T. Beats iar master-ul și mixajul de către Lukinich Atilla în studioul timișorean DS Pro.

Povestea de viață a timișoreanului care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent este una ca-n filme. A fost abandonat într-un orfelinat atunci când avea doar 9 luni și cu toate că a trăit în niște condiții îngrozitoare, a absolvit liceul de muzică din Timișoara.


Muzica i-a fost singurul refugiu atunci când îi era cel mai greu.

Gim a ajuns să joace în serialul Hackerville, produs de HBO, iar cu doi ani în urmă, a participat la un eveniment inclus în programul „De-a arhitectura în școala mea”, desfășurat în incinta Liceului Ion Vidu, prin care curtea interioară a școlii și structura metalică a ceea ce, cândva, era o scenă, au fost readuse la viață și repuse în funcțiune atât în folosul școlii, cât și pentru comunitatea artistică din Timișoara.

În ceea ce privește experiența pe care a dobândit-o în cadrul acestui concurs, GIM ne- dezvăluit că aceasta a fost una copleșitoare și că își dorește ca pe viitor să ofere bucurie.

„Mi-am schimbat viața în primul rând să pot ajunge acolo…apoi dobândind experiență m-au schimbat și oamenii de acasă votându-mă. Fiind aproape. Mai mult decât până în finală. Aducându-mi locul 2. Până la urmă locul 1, locul 2, locul 3, 4, 5..etc. Sunt doar niște numere. Simple numere. Absolut toți din acea finală am muncit de-a lungul vieții extrem de mult. Am meritat să fim acolo. Am mai multe planuri. Idei. Vreau să pot oferi și eu bucurie în sufletele oamenilor“, ne-a declarat artistul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.