Timișorenii de la The Case au lansat piesa „Monster”, care se va...

Timișorenii de la The Case au lansat piesa „Monster”, care se va auzi în premieră live la concertul lor din Faber

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Case a lansat un nou single numit „Monster”, piesa fiind cel de-al treilea single dintr-o serie de cinci melodii mixate și masterizate de Adam Whittaker, cunoscut pentru colaborări cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate.

Formația şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012, iar doi ani mai târziu a lansat primul material discografic.


Încă din primii ani de existenţă, The Case a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul unor festivaluri ca B’estfest Summercamp, PadinaFest, Route 68 Summerfest, Rocker`s Challenge, SnowFest sau AccesArt. În 2017, trupa a lansat materialul discografic Own the Night.

Noul single se va auzi în premieră live în cadrul concertului pe care formația The Case îl va susține joi 12 august, de la ora 20,  la Faber .

„O să vă cântam noile noastre single-uri, o să lansăm în premieră noul videoclip pentru piesa «Monster» și o să vă facem cunoștință cu noua și îmbunătățita formulă a formatiei The Case. Așa că în vorbele nemuritoare ale lui Tudor Chirilă, ne vedem joi!”, au transmis membrii formației.

În deschiderea concertului pe care cei de la The Case îl vor susține „acasă” vor cânta arădenii care alcătuiesc formația Unity of Opposites.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.