Primăria Timişoara anunţă finanţări pentru proiecte de şi pentru tineret. Ce sumă...

Primăria Timişoara anunţă finanţări pentru proiecte de şi pentru tineret. Ce sumă poate fi solicitată

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara lansează Apelul 5/2021 privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local a proiectelor de și pentru tineret, pentru care are alocat un buget de 1.000.000 de lei. Scopul este de a dezvolta un mediu social care să permită valorificarea potențialului tinerilor în comunitatea în care trăiesc.

Municipalitatea dorește să susțină asociații și fundații care, prin proiectele lor pentru tineri, participă activ la viața culturală, socială și educațională a orașului și pot asigura oportunități egale de acces la educație non-formală, liberă exprimare, profesionalizare și creație.

Înscrierea proiectelor are loc pe website-ul primăriei, unde se găsesc toate informațiile și documentele necesare aplicării.


Un solicitant poate depune cel mult un proiect pentru a obține finanțare, suma maximă care poate fi solicitată fiind de 75.000 de lei.

Acesta este ultimul apel dedicat tinerilor care e lansat de Centrul de Proiecte în 2021, acesta arătându-și disponibilitatea de a oferi consultanță celor interesați. Termenul limită este 6 septembrie a.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.