Tineri care s-au plimbat cu ATV-urile în zona pietonală a Timișoarei, identificați...

Tineri care s-au plimbat cu ATV-urile în zona pietonală a Timișoarei, identificați și amendați

1
DISTRIBUIȚI

Teribilismul se plătește, astfel că tinerii care goneau în zona pietonală din Cetate au fost identificați și sancționați de polițiștii locali.

Marți seara, în Piața Unirii și pe străzile din jur, trei tineri au intrat cu ATV-urile în zona pietonală și au circulat cu viteză.


La ora aceea, zeci de persoane se aflau la plimbare. Nu le-a păsat că ar putea accidenta pe cineva, mai ales că erau și copii în zonă.

„În urma evenimentului neplăcut pentru cetățenii aflați în plimbare pe zona pietonală a orașului, polițiștii locali au identificat în mai puțin de 24 de ore pe cei trei tineri teribiliști care goneau cu ATV-urile prin mijlocul pietonilor. Fapta lor nu a rămas nepedepsită astfel că, în cursul zilei de ieri, tinerii cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani au fost identificați și ulterior sancționați cu amendă în cuantum de 435 de lei fiecare și câte două puncte penalizare, la permis”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției Locale.

Poliția Locală le atrage din nou atenția celor certați cu bunul simț că astfel de fapte nu rămân nesancționate și în viitor.

1 COMENTARIU

  1. Pistol cu apă: platesc4 jumătate din minim in 15 zile lucrătoare, adică 145 lei. Iar punctele de penalizare se șterg automat peste 6 luni. Până legea nu prevede confiscarea autovehiculelor cu care intră cocalarii în zonele pietonale, mare lucru nu se schimbă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.