TM Groove au sărbătorit-o pe Maria Hojda cu un concert energic

TM Groove au sărbătorit-o pe Maria Hojda cu un concert energic

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1044902197">

Melomanii timișoreni au asistat duminică seara la o sărbătorire „mai altfel“ a solistei formației TM Groove, Maria Hojda, cu ocazia unui concert care a reușit să fie pe placul publicului din Retro Garden.

Echipa formată din Mircea Ardeleanu jr (bass), Marcelle Poaty Souami(keyborads), Florin Cvasa (tobe) Horea Crisovan (chitară), Maria Hojda ( voce) și Deian Feniat (sunet) a trecut printr-o serie de piese cunoscute din repertorul internațional și autohton, iar printre numeroasele surprize de la fața locului s-a numărat apariția pe scenă a binecunoscutului muzician Doru Apreotesei care a avut un moment de improvizație cât se poate de reușit. Unicul minus al concertului a fost acela că trupa n-a interpretat și cele două piese proprii. Cu toate acestea, aplauzele furtunoase ale publicului și numeoasele bisuri de la fața locului au demonstrate că evenimentul a fost unul cât se poate de apreciat de către cei prezenți.

„Fiecare din artiștii din TM Groove vine dintr-o zonă nu neapărat de scene mari. Așa că… ieri am fost aproape de public așa cum ne-am dorit foarte tare și pe vremea asta ciudată de pandemie și lockdown. Nu am cântat piesele noastre proprii…. Avem două…. I/m coming home my mom și <<Meri la oi>> …asta e o piesă care ne distrează tare când o cântăm. Am cântat-o și la Ziua Timișoarei și s-a ținut minte. L-am prins pe Doru Apreotesei într-o formă bună, într-o stare de grație. A făcut o improvizație epocală….de mare clasă. Ne-a fost dor, să cântăm….am cântat Constantine , Șaraiman o prelucrare care suferă modificări pozitive. Dacă n-ar fi fost cădura nimicitoare …Dacă ar fi fost vreo zece ventilatoare în plus pe noi pe scenă ne-am fi mișcat mai mult și am fi antrenat oamenii ila distracție și mai mult. Se pare că dorința de a asculta un band live e în creștere. Mă bucur să văd asta. Noi nu suntem pe scenele alea mari cu reclame de băuturi facute pe genunchi…din alea colorate, ci venim de pe scena de suflet de pe scena pentru oameni cu O mare. La un moment dat a apărut pe scenă mama lui Mirea Ardelean Jr a cântat Mărioara de la Gorj, așa am sărbătorit-o pe Maria noastră. Dragul nostru de Horațiu Dejan a comandat un tort cu artificii ….așa cum merită Maria noastră “, ne-a declarat Horia Crișovan despre concert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.