Trei „fabrici” de canabis, închise dupa o operatiune DIICOT. Ce au găsit...

Trei „fabrici” de canabis, închise dupa o operatiune DIICOT. Ce au găsit procurorii în urma perchezițiilor

1
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Arad au efectuat ieri mai multe percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc,

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai – iulie 2021, mai multe persoane au înființat două culturi de cannabis outdoor și o cultură indoor, în scopul comercializării substanțelor stupefiante obținute în momentul recoltării către consumatori de pe raza județului Arad, la prețul de 50 lei/gram. La data de 3 august 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat un număr de șapte percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 107 plante de cannabis (74 de kilograme masă verde), cântare, grindere, un pistol neletal, bile de cauciuc, sumele de 590 de euro și 5.180 de lei, ustensile utilizate pentru îngrijirea culturilor, un autoturism, arme albe, precum și 26.260 de țigarete de contrabandă, de diferite mărci, netimbrate”, a transmis DIICOT.

Șase persoane au fost reținute ieri pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Timișoara, SCCO Caraș Severin, al lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului Criminalistic din Arad, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad și al jandarmilor din cadrul IJJ Arad.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Oamenii legii fac precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

1 COMENTARIU

  1. Și voi ziceți ca nu sunt locuri de muncă.
    V-a venii vremea când statul v-a planta asa ceva pentru a-l da cetățenilor gratis, în scopuri recreative, pentru ca atâtea reguli nu se impun încât fiecare își va creea o lume a lui în jurul casei sau în interiorul sau unde va vegeta mult și bine.
    Deocamdată mergem pe sistemul lui Burebista care a ars viile și a zis:
    „abținere de la vin și ascultare la porunci”
    Dar pe viitor va fii invers, bea vin, droghează-te ca să fii un bun cetățean manipulat, îndoctrinat dresat sa facă doar ce trebuie și este impus de noua ordine mondiala

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.