Trupa R.U.A. reprezintă România la un binecunoscut festival de muzică din Suedia

Trupa R.U.A. reprezintă România la un binecunoscut festival de muzică din Suedia

0
DISTRIBUIȚI

Royal Unknown Artist (R.U.A.) au fost invitați să concerteze la festivalul Live at Heart, între 1 și 4 septembrie, în oraşul suedez Örebro și vor susține 5 concerte cu aceasta ocazie. Institutul Cultural Român din Stockholm susţine participarea formației la ediţia din acest an.

Ediţia 2021 a festivalului, cu tema „Imagine the future”, este concepută într-o formă hibridă, prezentând concerte în format digital, dar şi live. Pe lângă festivalul de muzică este organizat şi un festival de film, dar şi întâlniri între artişti şi reprezentanți ai caselor de discuri, booking agents sau A&R din domeniu. Ultima ediţie offline, din 2019, al festivalului Live at Heart au concertat 190 de formaţii, pe 23 de scene, festivalul având aproximativ 6700 de vizitatori.

La întoarcerea în România, timișorenii îi vor putea asculta live la Timeless 4All Festival la Aeroportul Cioca. .

Formația R.U.A. (ROYAL UNKNOWN ARTIST) ai cărei membri sunt Minola Szikszai (lead vocal și compozitor) , Vlad Nicolici (chitară), Raluca Pascaru (tobe) și Radu Mihnea Dragomir (chitară bass, producător) a lansat primul album, “Transcendent Love”, în 2017 și un număr de 4 single-uri, dar și 2 colaborări în următorii ani. Având peste 150 de apariţii scenice de club și open air în România şi Ungaria, au organizat primul lor turneu european în luna mai 2019, în Ungaria, Germania, Serbia și Cehia, lansând alte 2 single-uri: “I know you’re listening” și “Rangers” (compoziție premiată cu locul 3 la Bega Music Festival in 2021) Piesa „It’s Life” a fost si ea premiată cu locul 2 la North American Songwriting Competition, New Orleans.

R.U.A. a colaborat cu producători și compozitori precum: Richard Orange (USA) și Carl Wise (USA) și a avut o serie de colaborări electro pop cu Phill Celeste (Life on Planets USA), Corey Gibbons (UK), Naule (HU), Erik Steen (SWE). Piesa „Feather”, compusă împreună cu Naule a intrat în top 100 Itunes, Norvegia. În urma unui accident care a făcut imposibilă deplasarea lui Mike Dragomir în această frumoasă experiență, R.U.A. anunță că vor fi însoțiți la chitară bass de un invitat special și anume Matei Florin Tibacu Blendea – membrul formației Coma.

„Una dintre dorințele noastre s-a împlinit pe parcursul carierei R.U.A.


și anume participarea la un showcase internațional bine cunoscut în Europa dar nu numai. Îi mulțumim lui Matei că este alături de noi. E o bucurie să facem echipa cu un artist COMA, trupă la a cărei concerte am mers de foarte multe ori.

Abia așteptăm experiența Live at Heart face to face în urma ediției online de anul trecut. Showcase-urile sunt unele dintre cele mai bune metode de a face networking, de a face export de muzică și în mod cert de a cânta în fața unui public cunoscător, avizat. Pentru noi a fost o bucurie în primul rând și o recunoaștere a evoluției noastre și este încă un pas înainte și o ocazie perfectă să ne bucurăm de artă și artiști. Suntem onorați să fim sprijiniți de ICR Stockholm și sigur se va vedea în energia noastră pe scenă dorul de vibe de festival 🙂 PS: îl așteptăm pe Mike back on track sănătos că avem treabă multă“, spune Minola, din partea R.U.A.

„Momentul în care am descoperit muzica într-un mod mai serios a coincis cu dorința de a vedea Suedia. Cele mai mari exportatoare de muzică sunt Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Suedia, iar pe lângă onoarea pe care o simt să cânt într-una din aceste țări, este și printre cele mai frumoase țări pe care le-am văzut de-a lungul vremii pe Google Images. Sincer, va fi un vis împlinit, și mă bucur să împart visul cu colegii din R.U.A.”, sune Matei (chitara bas, Coma).

“Participarea în cadrul evenimentului “Live at Heart” este o recompensă a muncii noastre depuse și pur si simplu mă bucură faptul că putem face parte din aceasta minunata echipa. Este un vis și o oportunitate de a ne deschide aripile, de a cunoaște muzicieni și locuri noi, de a crea relații profesionale de lungă durată și desigur de a învăța din această industrie, noile tendințe muzicale, strategii de marketare iar nu în ultimul rând abordări în domeniul managementului muzical din acest moment. .”, spune Raluca (tobe, R.U.A.).

“Pot să spun că abia aștept să cânt alături de colegii mei, în fața publicului suedez. Ceea ce mă încântă de fiecare dată este momentul în care ne urcăm pe scena să cântăm și observ deschiderea publicului către muzica nouă. Cu alte cuvinte suntem pregătiți să simțim emoția, vibe-ul și cultura acestor zone iar acest lucru, pur și simplu mă încarcă cu energie pozitivă.” , spune Vlad (chitară, R.U.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.