Tupeul maxim al unui șofer timișean, drastic sancționat de polițiști

Tupeul maxim al unui șofer timișean, drastic sancționat de polițiști

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2102416632">

Un tânăr a reușit, la doar 23 de ani, să bată recordul la nereguli. Astfel, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Deta după ce s-a urcat fără permis și băut la volanul unei mașini neînmatriculate.

În 13 august, în jurul orei  01:00, polițiștii din Deta, în timp ce efectuau controale în trafic, au depistat pe strada Calea Opatiței la  intersecția cu DN 59, un autoturism, care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

După ce a fost oprit, nu mică a fost surpriza agenților să constate că tânărul de 23 de ani care o conducea nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Deta în vederea prelevării probelor biologice.

În urma verificării autoturismului în bazele de date s-a stabilit faptul că plăcuțele au fost reținute din cauza faptului că a fost depistat conducând cu polița RCA expirată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.