Aproape o sută de echipe sunt aşteptate la turneul juvenil „Politehnica Centenar”....

Aproape o sută de echipe sunt aşteptate la turneul juvenil „Politehnica Centenar”. Cluburi importante din ţară şi străinătate vin pe Bega

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica va marca cei o sută de ani de la înfiinţare şi printr-o competiţie puternică juvenilă. În perioada 3-5 septembrie, la turneul „Politehnica Centenar” de la Timişoara, sunt aşteptate nume precum FCSB, UTA sau CFR Cluj, din ţară, dar şi grupări „externe”, precum Steaua Roşie Belgrad, Vojvodina Novi Sad (Serbia) sau Academia Goran Pandev (Macedonia de Nord).

Organizatorii anunţă că acesta va fi cel mai mare turneu dedicat copiilor din vestul ţării.


Nu mai puţin de nouă generaţii vor participa, de la puşti născuţi în 2015 până la cei care îşi fac buletin în 2021. Tot din Serbia e aşteptată şi FK Cukaricki iar un alt invitat de „afară” e FC National Sofia (Bulgaria). De pe plan intern lista e mai amplă şi cuprinde, pe lângă Politehnica bineînţeles, nume precum CFR Cluj, FCSB, UTA, Atletico Arad, CSM Reşiţa, LPS Banatul, Kids Tâmpa Braşov, „U” Cluj, Ripensia Timişoara, Unirea Alba Iulia, Academia Gică Popescu şi Academia Răzvan Raţ.

“E un eveniment care face parte din manifestările dedicate Centenarului clubului. Intră în strategia noastră de dezvoltare a Centrului nostru de juniori, a sportului juvenil în general, dar şi de promovare a Politehnicii. E un turneu foarte important pentru Timişoara şi e unul de o amploare deosebită. Vor fi nouă grupe de vârstă, aproape o sută de echipe, multe dintre ele cluburi renumite din ţară şi străinătate, şi poate vor fi două mii de copii participanţi. Cu toţii vor fi binevenţi în oraşul nostru”, a declarat Viorel-Aurel Şerban, preşedintele Politehnicii.

Arenele şi bazele sportive pe care se vor desfăşura jocurile nu sunt nici ele puţine, reprezentând o adevărată provocare logistică pentru Univ. Politehnica şi Druckeria. Astfel, se va juca pe: „Dan Păltinişanu”, Ştiinţa, Baza 2 Politehnica, „Adrian Stoicov”, Electrica, Auto (cartierul Freidorf), Alborz („Lajos”) şi LPS Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.