Un antrenor spaniol va conduce academia de handbal a clubului SCM Politehnica

Un antrenor spaniol va conduce academia de handbal a clubului SCM Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica nu mai are jucători străini la prima echipă, dar are specialist din Spania în fruntea centrului de juniori.


Gonzalo Tajuelo Molina-Prados e alesul pentru acest post după ce fostul şef al academiei, Atilla Horvath a fost promovat ca tehnician al alb-violeţilor din elită.

Gonzalo Tajuelo Molina-Prados are doar 27 de ani şi este licențiat în științele sportului la Universitatea Politehnică (INEF) din Madrid (2018) și masterand în același domeniu la Universitatea Castilla-La Mancha din Toledo. El deține din anul 2020 licența de antrenor N3 a Federației Spaniole de Handbal. Gonzalo a mai participat în ţara noastră la un program Erasmus, în anul universitar 2017/2018, la Universitatea „Babes Bolyai”, din Cluj-Napoca. Iar în sezonul 2017/2018 a făcut parte din staff-ul Federației Române de Handbal pentru programul „Plan Talent”. În Spania a lucrat pentru forul handbalistic din comunitatea autonomă Castilla-La Mancha (de lângă Madrid) și la echipele CB Villafranca de los Caballeros și Club Balonmano Herencia.

În altă ordine de idei seniorii de la SCM Poli vor fi în weekend la turneul de la Turda, unde vom întâlni în ordine Potaissa Turda (vineri), Minaur Baia Mare (sâmbătă) și CSM Bacău (duminică).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.